Proiect cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Institutional

Vrei sa  imbunatatesti calitatea aerului respirat de la unitati de invatamant ,unitati medicale sau locul de munca ?

Energie economisita de pana la 25%
Factura scazuta la electricitate iar durata de functionare a aparatului de aer conditionat prelungita!
Curatarea periodica a aparatului de aer conditionat te scapa de grija dezvoltarii posibilelor alergii, avand in vedere timpul petrecut la serviciu, scoala sau alte locatii in afara domiciliului, si de posibilele interventii tehnice aparute din cauza acumularii de praf  care in combinatie cu umezeala duc la suprasolicitarea componentelor ac -ului .
Recomandarea specialistilor este ca igienizarea profesionala Ac sa se efectueze cel putin o data pe an inaintea sezonului cald

 

Beneficiile igienizarii Ac-ului

Imbunatatirea calitatii aerului la interior

✓ Consum mai mic de energie de pana la 25%

✓ Prelungirea duratei de functionare a aparatului

Eliminarea bacteriilor si ciupercilor

✓ Risc scazut de aparitie al alergiilor

Disparitia mirosului neplacut

✓ Facturi micsorate la electricitate

Un mediu curat și sănătos este fundamental pentru a permite angajatilor sa isi desfasoare activitatile la capacitati maxime, copiilor să învețe, să râdă, să se joace și să crească.
Menținerea in unitatilor de invatamant , unitatilor medicale cat si la locul de munca a instalațiilor de climatizare este extrem de importantă pentru personal, vizitatori, copii și părinți, cu toate acestea, această sarcină se poate dovedi a fi foarte dificilă datorită provocărilor de contaminare și sănătate prezente în aceste instalații.